Sanitaire installatie

B&E heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele exclusieve badkamers gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken. Omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij in een kortere tijd uw complete verbouwing verzorgen.

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten merkt u dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet.

Maar niet alleen luxe badkamers, ook de meest eenvoudige badkamers, sanitaire opstellingen voor minder-validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, schoolgebouwen, campings en recreatiegebieden behoren tot de werkzaamheden van B&E.

Verbouwing

Of het nu om een kleine reparatie of om een ingrijpende verbouwing gaat. In principe kunt u ons voor alle werkzaamheden in, op of rond uw huis inschakelen.

Kijk ook eens in onze portfolio waar wij een collage hebben geplaatst van enkele projecten.

CV-installatie

Indien u

  • Uw gaskachels juist wilt laten vervangen door een nieuwe centrale-verwarmingsinstallatie met cv-ketel;
  • voornemens bent uw cv-installatie uit te breiden met vloerverwarming;
  • uw cv-ketel met geiser wil laten vervangen door een nieuwe combiketel

dan bent u bij B&E bij het goede adres.

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet ori?teren. Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Wij zijn u daarbij graag van dienst.

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, vloerverwarming en natuurlijk ook de traditionele kachels.

Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn.

Bij de aanschaf van een CV-installatie krijgt u een technisch advies over de juiste CV-ketel en het benodigde vermogen in uw situatie. 

U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming

 

Omdat geen enkel huishouden gelijk is, zijn er verschillende systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Deze beantwoorden allemaal aan de eisen van deze tijd. Dat betekent onder andere dat alle producten ruimschoots voldoen aan de hoogste milieunormen. Ook hebben de toestellen een fraaie, zelfs bekroonde, vormgeving.

Kortom het zijn stuk voor stuk in meerdere opzichten geavanceerde systemen, die inspelen op uw persoonlijke behoeften. Hiermee verzekert u zich van een warm hart voor uw huis. Wij helpen u de juiste keuze te maken, die voor uw situatie het beste past.

De modernisering of aanschaf van een CV-installatie is een grote investering. Soms komt de vervanging van een installatie ook ongelegen. U moet dan kunnen vertrouwen op de terzake kundigheid van uw installateur. Een nieuwe CV-installatie koopt u immers niet elke dag en dus kunt u een goed advies prima gebruiken. B&E zet uw wensen en behoeften op het gebied van warmte en warmwatercomfort om in een concrete oplossing. Dit is maatwerk.

Hierbij komt dat u een keuze maakt voor een lange periode van gemiddeld maar liefst 15 jaar.

B & E AFBOUW

Vliestroom 148

2401VN Alphen aan den Rijn

Tel.nr: 06 42 30 87 10

 

 

Voorwaarden

KvK nummer: 27366307

Onze Voorwaarden

<h3><font style="color:#ff6600">Referenties</font></h3><!-- [et_pb_line_break_holder] -->No announcement available or all announcement expired.